İLİM ve MEDENİYET DERNEĞİ BAHAR DÖNEMİ ATÖLYELERİ

Atölye Adı:  

HELAL GIDA ATÖLYESİ

Atölyenin İçeriği: 

Program, katılımcıların maddi ve manevi hayatının sağlıklı ve feyizli devam etmesi; helal beslenme bilinci oluşması için yapılmaktadır. Katılımcılar bu programda helal gıdanın maddi ve manevi hayatımız için önemi, gıdalar içerisindeki katkı maddeleri, yapay et hakkında bilinmeyenler ve sağlıklı beslenme gibi kazanımlar elde edecektir. İlim ve Medeniyet Derneği ve GİMDES işbirliğiyle gerçekleştireceğimiz Helal Gıda Atölyesi, 4 hafta olup alanından uzman kişiler tarafından sürdürülecektir. 

Atölye Gereklilikleri:

☒ Çevrimiçi/Online

Atölye Müfredatı: 

Hafta Konu
1 HELAL GIDA NEDİR, GİMDES KİMDİR?
2 GIDA KATKI MADDELERİ VE ATIŞTIRMALIKLAR
3 ET VE ET ÜRÜNLERİ; YAPAY ET HAKKINDA BİLİNMEYENLER
4 SAĞLIKLI BESLENME

Ön Okumalar: 

Atölye öncesinde gerekli görülen ön okumalar atölye sürecinde iletilecektir.

Katılımcı Özellikleri: 

Helal gıda ile alakalı bilgi birikimini artırmak isteyen katılımcılar beklenmektedir. 

LCV: ilmetatolye@gmail.com

 

  • İlim ve Medeniyet Atölyeleri Genel Bilgilendirme Sayfası için buraya tıklayın

 

- Kayıt Formu İçin Tıklayın -