İlim ve Medeniyet Atölyeleri Bahar Dönemi Kayıtları Başlıyor

Derneğimizin en önemli akademik faaliyetlerinden birisi olan İlim ve Medeniyet Atölyeleri Bahar Dönemi kayıtları başlıyor. Kuzey Afrika, Helal Gıda, Hikaye, Balkanlar ve Çatışma Bölgesi atölyeleri ilgilileriyle buluşmayı bekliyor. Alanında uzman kişilerin seminerlerini barındıran programlara ilgi duyanların 4 Mayıs 2022 Çarşamba gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor.


Başvuru yapacakların katılım formunu doldurmaları zorunludur. Atölyeler Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek olup giriş anahtarları ve bağlantıları sunumların olduğu gün atölye whatsapp gruplarında paylaşılacaktır. Bu nedenle katılım formundaki bilgileri eksiksiz ve hatasız olarak doldurmanız önem arz etmektedir.

Atölye çalışmalarına devam zorunluluğu bulunmaktadır. Kayıt olunan atölyelere %70 devam edildiği takdirde katılımcılara “katılım belgesi” takdim edilecektir.


İlim ve Medeniyet Atölyeleri, bireylerin sosyal bilimler ve temel bilimler alanlarında kişisel gelişimlerini desteklemek, özel alanlarda çalışmalar yapmalarına zemin oluşturmak, okuma, yorumlama, tartışma ve yazma yetilerini geliştirmek amacıyla çeşitli alanlarda açılan okuma grupları, seminerler ve teorik/pratik eğitimlerden oluşmaktadır.

Entelektüel engelleri ortadan kaldırmaya odaklanan derneğimiz, 2018 yılından başlayarak bugüne değin “İlim ve Medeniyet Atölyeleri” ismiyle 40’tan fazla atölye programı icra edilmiştir. 2021 yılı itibariyle 4. dönemimiz başlamış ve güz dönemi tamamlanmıştır. Kavram, Bölge, Dil, Şahsiyet ve Gelişim Atölyeleri gibi genel başlıklar altında toplanan programlar ortalama 10 hafta sürdürülmüş olup 2000’den fazla katılımcıya hitap etmiştir.

 

İlim ve Medeniyet Atölyeleri Bahar Dönemi Atölye Detayları

 

- Kayıt Formu İçin Tıklayın -