Helal Gıda Atölyemizin üçüncü dersi GİMDES Baş Denetçisi Yüksek Gıda Mühendisi Hayreddin İşbilir'in katılımıyla gerçekleşmiştir.
İlim ve Medeniyet Atölyeleri kapsamında organize edilen Helal Gıda Atölyemizin üçüncü dersi 30 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de gerçekleştirilmiştir. Açılış konuşmasıyla başlayan program, atölyenin ortaklığını yürüten GİMDES Baş Denetçisi Yüksek Gıda Mühendisi Hayreddin İşbilir'in "Gıda Katkı Maddeleri" adlı semineriyle devam etmiştir.
Programda, gıdaların içerisindeki katkı maddeleri ve helalliği, et-süt-un gibi ürünlerde nelere dikkat etmemiz gerektiği, gıda tercih ederken nelerin önemli olduğu gibi konular işlenmiştir. Sorulan soruların cevaplanmasıyla da program sonlandırılmıştır.