“Bayram Seninle Güzel” projesi kapsamında Adıyaman'da depremden etkilenen çocuklarımıza oyuncak, bayramlık ve çeşitli hediyelerimizi ilettik.

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından depremzedelerin yaraları sarmak üzere sizlerin yapmış olduğunuz bağışlar neticesinde İlim ve Medeniyet Derneği ve İlim ve Medeniyet Topluluğu olarak Adıyaman’a doğru yola çıktık.

“Bayram Seninle Güzel” projesi kapsamında yetim, öksüz ve depremzede 3 bin 500 kişiye bayramlık ve hediyeler dağıtıldı. İlim ve Medeniyet Derneği ve İlim ve Medeniyet Topluluğunun da içerisinde bulunduğu Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu, Dicle İlim İrfan Gençlik ve Yardımlaşma Derneği, Uluslararası Sosyal Medya Derneği, Uluslararası Sosyal Medya Kullanıcıları Derneği ve Gezgin Çocuk Atölyesi ile ortaklaşa olarak çeşitli etkinlikler düzenlendi.

18-20 Nisan tarihlerinde Adıyaman Şeref Cengiz İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikler çerçevesinde çocuklara yönelik etkinlikte maskot ve animasyon gösterileri, ilahi dinletisi, çeşitli oyunlar ve akabinde düzenlenen iftar etkinliğine katılan 350 yetim çocuğa harçlık ve bayramlık paketi, 2 bin 500’ün üzerinde çocuğa bayram şekerlemesi, oyuncak, eğitim seti ve çerez paketi çocuklara ve çadır kent ziyaretlerinde 500 anneye bayramlık paketi dağıtıldı.